Interessant en leuk nieuwsnovember 2012
Leesclub Chicklit.nl leest mee

De leesclub van Chicklit.nl heeft het boek "Op het tweede gezicht" van auteur Isabel Wolff en uitgegeven door uitgeverij de Kern, gelezen. De VIP-readers hebben het boek in elk geval al goed beoordeeld. Het kreeg van hen vier sterren. Meer daarover leest u hier. Meer reviews binnenkort op de pagina reviews/reacties.
14-04-2012
In de krant

Het boek "En de band speelde door" van Christopher Ward, uitgegeven door uitgeverij Mistral, en de vertaalster, worden genoemd in het grote artikel in de PZC (editie Walcheren) naar aanleiding van de Titanic-herdenking op 14 april in Vlissingen en de bijbehorende tentoonstelling, waarin het boek is opgenomen.


          

13-04-2012
Op de radio

Ans van der Graaff wordt door Remco van Schellen van Omroep Zeeland in het programma-item "de Vroege Beller" kort geïnterviewd over het vertalen van het boek "En de band speelde door" van auteur Christopher Ward. Dit gebeurde naar aanleiding van de nationale herdenking van de Titanic-ramp in Vlissingen. Het boek gaat over de nasleep van de ramp, met name voor de familie van de jonge violist van de band, Jock Hume, grootvader van de auteur. Het gesprek is nog terug te luisteren via deze link.
12-04-2012
Op facebook

Ans van der Graaff Vertaalservice is nu ook te vinden op facebook. Neem gerust een kijkje en vind de pagina leuk door daar op de knop "Vind ik leuk" te klikken.april 2012
Goede recensies

Twee van "mijn" recente boeken, "Het zwembad" van Yoko Ogawa en "En de band speelde door" van Christopher Ward, krijgen mooie recensies van de pers in binnen- en buitenland. Meer daarover binnenkort op de nog in aanbouw zijnde pagina "reviews en reacties".


Deze pagina wordt nog verder aangevuldterug